Any Computer Geeks Out there?

Feel free to talk about anything and everything in this board.
Headline back 2
    2,635
    views
    9
    replies
    Last post ago over 7 years by Shelli
    No avatar normal
    • Started by
      Hero Member
      963
    • last active 10 days ago

    Readers of this topic also read:

    Please or register to post or comment.
      • No avatar normal
        • Started by
          Hero Member
          963
        • last active 10 days ago
        I know just enough about computers to be dangerous.

        Today I did a stupid thing and deleted my printer by mistake.  Took me over an hour to reinstall because I couldn't find my manual with the CD.  Anyway, I installed the driver and the printer works again.

        But now...my sound doesn't work.  I have volume all the way up and I can hardly hear anything through the speakers.  There is also a humming sound coming from the speakers.  I plugged in headphones too and can't hear out of them either.

        Can anyone help?

        Would sure appreciate it.

        Thanks,

        medtrans
      • Avatar 10150
        • Replied by
          Mighty! Member
          3,007
        • last active 3 months ago
        Med,

        I don't know what you're running, but try going into the control panel and finding the "Speaker" or "Volume" set up. I have on my puter when it can be that the system (At the core) got turned off...

        Otherwise, I'd suggest (And not, not joking) you might see if moving the wire to a new hole is what "May" have caused this.

        Though the "Humming" sound sounds like to me the speaker is working fine and the humming means you have it cranked to the max.

        I'm not one of those who know enough to be dangerous around computers..With me? It's FATAL...For the computer!
      • No avatar normal
        • Replied by
          Hero Member
          963
        • last active 10 days ago
        Nope.  Everything is in order that I can see.

        It has to be something due to reinstalling the printer because right after that the sound didn't work right.  Hopefully someone out there knows what to do.

        Thanks gene.
      • No avatar normal
        • Replied by
          Hero Member
          963
        • last active 10 days ago
        I got it fixed!  Only took me about 3 hours!  Sometimes I amaze myself. 

        I wriggled the cords plugged into the back of the computer and it works fine.

        Go figure!

        medtrans
      • Avatar 31779
        • Replied by
          Mighty! Member
          3,046
        • last active about 2 months ago
        I was getting ready to reply, but I just read you have it fixed.
                That is awesome.
      • Avatar 10150
        • Replied by
          Mighty! Member
          3,007
        • last active 3 months ago
        WTG  I guess I should have said "Do the wiggle" and so you did anyway.

        Course, my "Suggestion" of finding a new hole wasn't too far off...(GASP!!)
      • No avatar normal
        • Replied by
          Hero Member
          963
        • last active 10 days ago
        Thanks guys. 
      • Putting on lipstick emoticon 1
        • Replied by
          admin
          12,355
        • online
        medtrans wrote:

        Thanks guys. 
        [/quote][quote author=medtrans link=topic=5616.msg34481#msg34481 date=1250811517]
        I got it fixed!  Only took me about 3 hours!  Sometimes I amaze myself. 

        I wriggled the cords plugged into the back of the computer and it works fine.

        Go figure!

        medtrans
        Sometimes all it takes is a little jiggle ..wiggle....and a hard kick...and it all works out fine!!!! Glad to see your up and running.

        Lips
      • No avatar normal
        • Replied by
          Super Hero
          2,040
        • last active 5 months ago
        Good thing I read the post after it was fixed. !!! Cuz I know just about enough to mess EVERYTHING UP!!!

        Glad u got it fixed hun.

      lcb activities in the last 24 hours

      • 38
        new members
      • 645
        members online
      • 34780
        guests online
      • 116
        new posts
      • 2262
        free games played
      Join the club

      Most viewed forum posts

      • Putting on lipstick emoticon 1
        Hi LCB'ers,Here is a list of freebies that are not on the weekly code list. This list includes casinos to check your acct, call/email for free chip and casinos not listed here at our forum.  I will update this list on...
        More Free Chips
      • Putting on lipstick emoticon 1
        LCB $250 August Contest – Lets Play Roulette     Hi LCB'ers because of the launch of the new site design i had to temporarily close this contest. Lets start fresh - for any member that may have already enterted a...
        CLOSED - LCB $250 August Contest – Lets Play Roulette
      • Putting on lipstick emoticon 1
        LCB $500 10th Anniversary Contest Wow, can you even believe it’s been a whole ten years we have been around! I know I am personally thrilled I have shared this time together with the old timers and of course all...
        Closed - LCB $500 10th Anniversary Contest

      Join today and start earning rewards

      You will immediately get full access to our online casino forum/chat plus receive our newsletter with news & exclusive bonuses every month.
      S logo
      Select Language
      Search
      Search Results

      Report to moderator

      Use this function to inform the moderators and administrator of an abusive or wrongly posted message.

      Please note that your email address will be revealed to the moderators if you use this

      Submit
      39012170