ERROR when clicking on the link when receiving an email about a new topic

Anything you think could be improved or is missing from the site.
Headline back 2
    2,362
    views
    3
    replies
    Last post ago over 4 years by jbuijsheeschw
    Christopher lambert

    jbuijsheeschw

      Super Hero
    • female
    • offline
    .................................
    ...................
    • 718
      thanks given
    • 709
      thanks received

    Readers of this topic also read:

    Please or register to post or comment.
      • Christopher lambert

        jbuijsheeschw

          Super Hero
        • female
        • offline
        .................................
        ...................
        • 718
          thanks given
        • 709
          thanks received
        • Started by
          Super Hero
          1,274
        • last active 21 days ago
        Hi,

        I have notification standing on if there is posted a new topic, when i receive the email and i click the link in this email i always come to this webpage!
        It only happens when someone has started a new topic, not when somebody replies to a topic and notification is on.



        this is not good right?

        Johan
      • Me

        zuga

        • admin
        • male
        • offline

        "All it takes for evil to prevail is for good people to do nothing "

        Check out our No Deposit Casino and No Deposit Bingo lists.

        • 6410
          thanks given
        • 8849
          thanks received
        • Replied by
          admin
          6,562
        • last active 5 hrs ago
        Hi Johan,

        when did this start to happen?

        Zuga
      • Christopher lambert

        jbuijsheeschw

          Super Hero
        • female
        • offline
        .................................
        ...................
        • 718
          thanks given
        • 709
          thanks received
        • Replied by
          Super Hero
          1,274
        • last active 21 days ago
        I don't know exactly zuga, i started "notifying" topics, about the same time when i started translating for you guys, so about 3 weeks ago, but it could have been longer as i did not use the notify option before, but again, it only happens when someone starts a new topic, not when somebody replies.......

        And it seems strange, if i click the link after a new topic has started and nobody has replied to it yet, i'll get the error, but if somebody has replied to the topic i don't get the error when i click the link. don't know if that is possible, but it seems that way....

        Johan

      lcb activities in the last 24 hours

      • 24
        new members
      • 623
        members online
      • 13093
        guests online
      • 178
        new posts
      • 827
        free games played
      Join the club

      Most viewed forum posts

      Join today and start earning rewards

      You will immediately get full access to our online casino forum/chat plus receive our newsletter with news & exclusive bonuses every month.
      S logo
      Select Language
      Search
      Search Results

      Report to moderator

      Use this function to inform the moderators and administrator of an abusive or wrongly posted message.

      Please note that your email address will be revealed to the moderators if you use this

      Submit
      39012170