LCB forum problems?

Anything you think could be improved or is missing from the site.
Headline back 2
    3,670
    views
    17
    replies
    Last post ago over 3 years by gabby
    No avatar normal

    BMWSTACK

    • Sr. Member
    • offline
    • 57
      thanks given
    • 177
      thanks received
    • Started by
      Sr. Member
      475
    • last active 4 months ago

    Readers of this topic also read:

    Please or register to post or comment.
      • No avatar normal

        BMWSTACK

        • Sr. Member
        • offline
        • 57
          thanks given
        • 177
          thanks received
        • Started by
          Sr. Member
          475
        • last active 4 months ago
        Lcb website is good, not a complaint against that, I was just seeing if anyone has issues with posts being saved sometimes?  I do every now and then have an issue where i go to post and press save and  it sometimes thinks for a while and then never gets saved.  Wanted to see if it was just me.
      • Index

        Wish4Wins

        • Full Member
        • male
        • offline
        • 92
          thanks given
        • 75
          thanks received
        • Replied by
          Full Member
          209
        • last active 4 months ago
        For me, there are times when I click the 'Post' button...and the page stares back at me, unblinkingly, for a few minutes! Bad or lost connection that! Redo everything again, copy the typed message just in case it stares back at me again, then click on the Post button. (beat you this time you cantankerous connection! )
      • No avatar normal

        BMWSTACK

        • Sr. Member
        • offline
        • 57
          thanks given
        • 177
          thanks received
        • Replied by
          Sr. Member
          475
        • last active 4 months ago
        Are you saying u lost connection on your internet?  If so thats what I thought it was for me but everything else is working fine and it ends up just becoming this website.  And I hear you on that losing what you wrote, thats why I posted this because im sick of losing stuff (yes ive been having to also copy before it gets lost)
      • Index

        Wish4Wins

        • Full Member
        • male
        • offline
        • 92
          thanks given
        • 75
          thanks received
        • Replied by
          Full Member
          209
        • last active 4 months ago
        Yes BMW. I am using mobile broadband...connection is never stable...and so I have to keep up with this hide-n-seek thing!

        If it regularly happens with a fixed landline, you probably need to do some fine cleaning up...something is probably interferring with your computer's processing...assuming of course your antivirus is working properly...and it's not LCB's bad internet connection.
      • Putting on lipstick emoticon 1

        Lipstick

        • admin
        • female
        • offline
        • 6796
          thanks given
        • 10309
          thanks received
        • Replied by
          admin
          12,324
        • last active 1 hour ago
        Hi bmw,

        Are you saying that when you create a new post it does not save to the thread and is lost? Having to copy a post in fear that it is lost is not only a pain for you but is discouraging to post i am sure.

        What web browser are you currently using? Try another browser and see if that makes a difference. In the meantime do let us know if it continues and if any other members are having this problem please let us know.

        @afi - is it your internet connection? Do you have this delay when browsing any other site?

        Lips
      • Index

        Wish4Wins

        • Full Member
        • male
        • offline
        • 92
          thanks given
        • 75
          thanks received
        • Replied by
          Full Member
          209
        • last active 4 months ago
        @afi - is it your internet connection? Do you have this delay when browsing any other site?

        Yes Lips...my problem is definitely slow and unstable internet connection..Google Chrome or not...and It affects all websites.
      • Index

        tazdevil

        • Full Member
        • male
        • offline
        • 227
          thanks given
        • 31
          thanks received
        • Replied by
          Full Member
          101
        • last active 1 day ago


        I have an other problem with the forum. Everytime I want to use the spell check it opens another window(seems to be correct) but than nothing happened.
      • Me

        zuga

        • admin
        • male
        • offline

        "All it takes for evil to prevail is for good people to do nothing "

        Check out our No Deposit Casino and No Deposit Bingo lists.

        • 6427
          thanks given
        • 8864
          thanks received
        • Replied by
          admin
          6,564
        • last active 3 hrs ago

        Thanks for this post from:

        • Index
        spellcheck feature is not working ever since we moved to new forum version.

        we are looking into a solution.

        Zuga
      • No avatar normal

        BMWSTACK

        • Sr. Member
        • offline
        • 57
          thanks given
        • 177
          thanks received
        • Replied by
          Sr. Member
          475
        • last active 4 months ago
        lipstick_xoxos wrote:

        Hi bmw,

        Are you saying that when you create a new post it does not save to the thread and is lost? Having to copy a post in fear that it is lost is not only a pain for you but is discouraging to post i am sure.

        What web browser are you currently using? Try another browser and see if that makes a difference. In the meantime do let us know if it continues and if any other members are having this problem please let us know.

        @afi - is it your internet connection? Do you have this delay when browsing any other site?

        Lips



        Hi thanks for the response.  I am using IE.  What happens is the pages thinks and thinks when I press post and then never posts and is lost. The site itself sometimes does think quite a long time when clicking on different sections.  This does not happen all the time, but often enough for me to have asked if ayone else experiences such.  I have checked everything when it goes into this think mode and everything else is working fine...... eg.  internet connection, other sites.
      • Index

        bingocrazy48

        • Mighty! Member
        • female
        • offline
        • 787
          thanks given
        • 1455
          thanks received
        • Replied by
          Mighty! Member
          2,673
        • last active 6 days ago
        Do we not have a chatroom anymore?? I just clicked on it and it went right back to the main page.
      • Index

        blueday

        • admin
        • online
          • 18134
            thanks given
          • 9802
            thanks received
          • Replied by
            admin
            20,105
          • online
          Rosebud wrote:

          Do we not have a chatroom anymore?? I just clicked on it and it went right back to the main page.


          Not since the upgrade Rosebud.
        • Index

          bingocrazy48

          • Mighty! Member
          • female
          • offline
          • 787
            thanks given
          • 1455
            thanks received
          • Replied by
            Mighty! Member
            2,673
          • last active 6 days ago
          Thank you Blue!!!
        • Images

          Cat50

          • Superstar Member
          • female
          • offline

           spin time

          • 4111
            thanks given
          • 2454
            thanks received
          • Replied by
            Superstar Member
            6,155
          • last active 1 hour ago
          same question i asked rose even though not much activity in chat i still miss it
        • Index

          bingocrazy48

          • Mighty! Member
          • female
          • offline
          • 787
            thanks given
          • 1455
            thanks received
          • Replied by
            Mighty! Member
            2,673
          • last active 6 days ago
          rena35 wrote:

          same question i asked rose even though not much activity in chat i still miss it


          Glad to see that you are back Rena. Hopefully you will have a good connection soon.I hope your new place is working out for you.Moving can be a real pain!!
        • Images

          Cat50

          • Superstar Member
          • female
          • offline

           spin time

          • 4111
            thanks given
          • 2454
            thanks received
          • Replied by
            Superstar Member
            6,155
          • last active 1 hour ago
          well i have a laptop now but im still not happy about the price of cable internet and home phone >:( we will wait and see

        lcb activities in the last 24 hours

        • 26
          new members
        • 607
          members online
        • 13691
          guests online
        • 103
          new posts
        • 56
          free games played
        Join the club

        Most viewed forum posts

        Join today and start earning rewards

        You will immediately get full access to our online casino forum/chat plus receive our newsletter with news & exclusive bonuses every month.
        S logo
        Select Language
        Search
        Search Results

        Report to moderator

        Use this function to inform the moderators and administrator of an abusive or wrongly posted message.

        Please note that your email address will be revealed to the moderators if you use this

        Submit
        39012170